joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Primăria Arad a reacționat la pericol: craterul de pe Cocorilor a dispărut sub un grilaj!

  de Special Arad | 18 februarie 2016, 8:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Titlu principal (15.02.2016): Craterele apărute în pista de biciclete de pe strada Cocorilor vor face victime în curând

  Știri Arad. În luna decembrie, pentru a nu pierde banii europeni, primarul Falcă a anunțat într-un ziar local, în pagina de „Mica publicitate”, că lucrarea vizând pistele de biciclete din municipiul Arad a fost finalizată. Cum ar veni… e gata, circulați cu încredere!

  Dar numai de încredere nu poate fi vorba… și ați putut afla asta citind în paginile Special Arad care sunt opiniile specialiștilor în trafic. Și nu numai a acestora.

  O întâmplare urâtă și periculoasă vine să confirme că aceste piste au mari probleme și, dacă nu se iau măsuri, urmările vor fi dintre cele mai grave. Astăzi, unul dintre colaboratorii Special Arad, aflat la volanul mașinii pe strada Cocorilor, în curbă la podul Mureșel, spre strada Pădurii, a reușit în ultima clipă să ocolească un biciclist, aflat pe pistă, acesta din urmă fiind nevoit să (scuzată să ne fie repetiția) ocolească un imens crater care a apărut peste noapte, la o lună și ceva de la inaugurarea lucrării.

  Ia imaginați-vă cum și ce se va întâmpla în cazul în care unii bicicliști vor folosi noaptea pista de pe Cocorilor…

  Despre apa care băltește pe pistă… n-are rost să mai comentăm!


   

  UPDATE: Primăria Arad a reacționat în 48 de ore la semnalul pe care l-am dat cu privire la pista de biciclete de pe strada Cocorilor și la ce tragedie s-ar fi putut întâmpla din cauza craterului apărut în asfalt. Astfel, ieri seară, au „apărut” un grilaj pentru scurgerea apei (ce să pună și ei?…) și un indicator care să atragă atenția, pe strada Cocorilor, în locul craterului.

  Până la urmă… e bine și așa. Dar, rămâne așa?

  Bogdan Florin Chifor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da, daca sunt finalizate o poate lua de la capat si sa inceapa cu str Marului,si poate isi aduce aminte ca si str Marului face parte din str de pe harta Aradului si daca tot a facut pista si a facut canalizare racordand toate colibele tiganesti din carton si chirpici poate ca va face si o sosea ,un drum ca cei de la fier vechi si in general toti care merg in vizita pe acesta strada sa nu mai circule pe INVESTITIA PISTEI si sa fie distrusa asa cum este cum au fost bani petru canalizare ,dar nu s-a introdus apa curenta numai pana la fier vechi adica pana la jumatatea strazii se vor gasi si pentru sosea,sper ca o va face pana la capatul strazii nu pana la jumatate,la fel ca apa curenta.

   +14 voturi
   +1
   -1
  2. Nu vede nimeni acuma chiar suntem prosti toti 3 ani nu sa facut absolut nimic si acum in luna februarie pe fiecare strada din Arad e minim un utilaj competitii sportive etc dintr-o data se poate face tot,dc naiba a terminat anu trecut primaria cu excedent 30 de mil de euro ? Pt campania electorala! Treziti-va aradeni! Falca ingrasa porcu in ajun si nimeni nu vede? Titulescu se lucreaza 12 ani nu sa putut,Constitutiei acum a inceput sa se faca 12 ani nu sa putut.Chiar suntem retardati toti aradenii sa ne mai lasam mani pulati de Falca inca odata sa ne scoata ochii cu lucrari facute in ultimele 6 luni.
   Treziti-va aradeni ca degenerarea aia frumoasa urbana inseamna adio locuri gratis de parcare in toate cartierele.
   Falca uraste suporterii UTA pe langa ca face un stadion de liga a 5 a Anglia desi doar din excedentu pe anu trecut facea un Cluj Arena,ni-l si inghesuie acolo intre constructiile alea nici locuri de parcare nu vor fi, de 2 ani au ridicat 30 de stalpi si la Craiova unde face o firma serioasa cea care a fac si la Cluj de cateva luni deja sunt in fata noastra cu lucrarile si e de 3 ori mai mare mai scumpa mai complexa lucrarea si mai mic termenul de constructie 18 luni stadiona de 30 mii la noi 48 de luni stadion de 12 mii.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.