Se dă startul la „Noaptea Muzeelor”. Accesul este gratuit pentru toată lumea

  de Special Arad | 12 iunie 2021, 9:16 AM | Cultură | Știri Arad

  0

  Comunicat  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean din Arad, Ionel Bulbuc, lansează invitaţia arădenilor de a participa la Noaptea Muzeelor. Evenimentul se află la cea de-a 17-a ediţie şi se va desfăşura fizic, după ce în urmă cu un an acesta s-a desfăşurat on-line.

  După un an de pauză, arădenii pot păşi din nou în muzeele Aradului în cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor”. Accesul este gratuit pentru toată lumea începând cu ora 12 până la ora 22. Este un eveniment care mereu a avut un succes în rândul arădenilor şi care reuşeşte să reîmprospăteze viaţa culturală din judeţul nostru. Instituţiile de cultură sunt pregătite să primească vizitatori, bineînţeles respectând normele sanitare în vigoare”, a declarat vicepreşedintele CJA Ionel Bulbuc.

  Noaptea Muzeelor se desfășoară în data de 12.06.2021, iar doritorii pot vizita Palatul Cultural (Piaţa George Enescu 1, Arad), Muzeul de Artă (Str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj II), Sala Clio (Str. Horia 10), Muzeul de Istorie/Palatul Cultural – etaj II (Piaţa George Enescu, 1 – intrarea dinspre Parcul Copiilor), Muzeul de Științe ale Naturii- Palatul Cultural (intrarea dinspre Parcul Copiilor).

  Citește AICI programul complet

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.