Se dă startul înscrierilor pentru Cupa Aradului la Ciclism

  de Special Arad | 13 May 2014, 4:46 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Cea de-a patra ediție a Cupei Aradului la Ciclism va avea loc pe 31 martie. Astfel, începând din 14 mai și până pe 27 mai, doritorii se pot înscrie online pe site-ul Primăriei MunicipiuluI Arad www.primariaarad.ro.

  Așadar, pe 31 mai, la ora 15:00, se va da startul Cupei AraduluI la Ciclism – ediția 2014. Traseul pe care se vor întrece participanții va fi unul în circuit. Competiția va avea loc pe Bulevardul Revoluției, între Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și intersecția cu străda Nicolae Grigorescu (Cofetăria Libelula).

  În cadrul concursului vor exista șase categorii, în funcție de vârsta și de experiența participanților.

  1. Categoria Family – Categorie dedicată tuturor familiilor cu copii de până la 7 ani; Echipa trebuie să fie formată din minim 2 membrii ai familiei; Pentru această categorie se va face o tură a traseului, adică aproximativ 1,77 km.
  2. Categoria copii între 7 – 10 ani – Pentru această categorie participanții vor face două ture, adică 3,5 km.
  3. Categoria copii între 11 – 14 ani – Categorie care necesită trei ture de traseu, aproximativ 5,3 km.
  4. Categoria Open – Categorie destinată tuturor participanților cu vârsta minimă de 15 ani, cu orice tip de bicicletă. Pentru această categorie se vor efectua 5 ture de traseu, adică aproximativ 12,39 km.
  5. Categoria Mountain-bike profi – Destinată participanților cu biciclete de tip mountain-bike. Cursa constă în 10 ture de traseu – 17,7 km.
  6. Categoria Cursiere – Categorie destinată participanților cu biciclete tip cursieră. Pentru această categorie vor exista două subcategorii: seniori și juniori. Vor fi 12 ture, echivalentul a 26,5 km.

  Organizatorii – Primăria municipiului Arad, Asociația Sportivă Voința, ACS Experiența Multisport și ATM Arad Ciclomania – anunță că fiecare concurent va primi o medalie pentru participare, iar cei care vor câștiga cursele pentru fiecare dintre categorii vor fi premiați cu echipament sportiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.