duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se cunosc optimile Mondialului brazilian! Astăzi este prima zi de pauză

  de Lucian Dănilă | 27 iunie 2014, 9:44 AM | Sport

  0

  Campionatul Mondial din Brazilia și-a consumat faza grupelor. Belgia și Algeria sunt ultimele echipe calificate, africanii eliminând azi noapte Rusia italianului Capello! Au mai rămas doar 16 echipe, din cele 32 care au fost la start, iar astăzi este prima zi de pauză.

  Mâine începe faza eliminatorie a turneului. Olanda, Columbia, Argentina şi Belgia sunt singurele formaţii care au acumulat maximum de puncte în grupe. Cu siguranță, America de Sud va avea cel puțin o reprezentantă în semifinale. Învingătoarele optimilor Brazilia – Chile şi Columbia – Uruguay se vor întâlni în sferturi şi vor da prima semifinalistă. Doar șase echipe din Europa au făcut pasul spre faza următoare.

  Cele mai mari surprize ale turneului sunt Costa Rica, care a câștigat o grupă cu trei campioane mondiale, Uruguay, Italia și Anglia, dar și Algeria care azi noapte a remizat, scor 1-1, cu Rusia și s-a calificat alături de Belgia în optimi.

  PROGRAMUL OPTIMILOR

  SÂMBĂTĂ

  19:00 Brazilia – Chile

  23:00 Columbia – Uruguay

  DUMINICĂ

  19:00 Olanda – Mexic

  23:00 Costa Rica – Grecia

  LUNI

  19:00 Franţa – Nigeria

  23:00 Germania – Algeria

  MARŢI

  19:00 Argentina – Elveţia

  23:00 Belgia – SUA

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.