Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui: opt maşini s-au tamponat

  de - | 31 July 2016, 8:33 PM | Naţional

  0

  Potrivit Centrului Infotorafic din Poliţia Română, la kilometrul 23 al Autostrăzii Soarelui s-a produs o tamponare, pe sensul spre Capitală. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar s-a format coloană de maşini la kilometrul 23.
  Şi în judeşul Argeş, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea-Piteşti, în localitatea Deduleşti, se circulă îngreunat, în coloană, întrucât mulţi şoferi opresc în zona popasului.
  Pe autostrada A1 Deva – Sibiu, la ieşire, în zona nodului rutier de la Cunţa, pe sensul de mers dinspre Sebeş, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri. În zonă sunt foarte multe maşini din cauză că intersecţia cu sens giratoriu dintre autostradă şi drumul de legătură cu DN1 nu poate prelua traficul intens de pe autostradă. Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ieşirea de pe autostradă la kilometrul 304, apoi să meargă pe DN1 şi să revenină pe autostradă la kilometrul 270, la Sălişte.

  Sursa adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.