Se caută medici pentru penitenciare. Două posturi disponibile și la Penitenciarul Arad

  de Andrei Fuliaș | 16 octombrie 2016, 1:42 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), instituție aflată în subordinea Ministerului Justiției, scoate la concurs mai multe posturi de medici și biochimiști care să presteze în cadrul penitenciarelor. Este vorba despre 44 de posturi de medici și două posture de biochimiști.

  În ceea ce privește Penitenciarul Arad, ANP scoate la concurs două posturi de medici specialiști în Medicină general/Medicină de familie.

  Aceste concursuri sunt organizate în conformitate cu Ordinul ministrului Sănătății nr. 869/2015 și a Legii nr. 293/2004 privind Statului funcționarilor publici din Administrația Națională a Penitenciarelor, republicată.

  Mai jos puteți vedea întreaga listă a posturilor scoase la concurs, dar și modalitate prin care doritorii se pot înscrie.

  anunt-medical-page-001 anunt-medical-page-002 anunt-medical-page-003 anunt-medical-page-004

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.