joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Se anunță protest împotriva prețului carburantului și la Arad

  de Special Arad | 13 iunie 2022, 11:22 AM | Știri Arad

  2

  Duminica viitoare se anunță protest în municipiul Arad. Revolta are de a face cu prețul tot mai crescut al carburantului, iar arădenii sunt îndemnați să își exprime nemulțumirea printr-o adunare în fața benzinăriei Petrom din zona Podgoria, începând cu ora 18:00.

  „Am nevoie si voi aveți nevoie de ajutorul si inițiativa fiecaruia. Prima zi in care facem ceva, hai sa fie ceva remarcabil.
  Luați atitudine și nu mai jucați cum vă cântă statul si hoții din țara asta. Evitați să folosiți mașinile, doar în cazuri extreme și la nevoie, evitați să alimentați și încercați să folosiți motorina care v-a mai rămas. Doar împreună putem să facem ceva.
  Spuneți prietenilor, vecinilor, rudelor cu sau fără cont de facebook, distribuiți informația să ajungă la urechile tuturor!”, scrie Daniel Mercea, arădeanul care a creat postarea prin care anunță protestul pe Facebook.

  Proteste similare sunt anunțate pe Facebook și în alte orașe din țară, unele îndreptate asupra prețului de la Petrom, altele de la Mol, în orașe precum Mediaș, Bârlad, Ploiești, Oradea, Zalău ș.a.

  „Cand a fost zvonul cu cresterea pretului de la 7 lei la 10 lei a carburantilor, am fost sunat de o mulțime de prieteni și amici, ce faci, mergi, hai la peco?! O mobilizare la români ca la Revoluție!
  Acum nu mai sună nimeni, nici un mesaj, nimic, nimic… Romanii tac, sunt indiferenți…
  Poate nu ar trebui să ieșim numai pentru benzină…
  Ne-ar trebui o resetare generală, un protest ca cel din 10 august, în care să nu mai facem un pas înapoi.
  Ne-am săturat să ne ignorați!
  Ne-am săturat sp ne furați!
  Ne-am săturat de incompetenți și impostori!
  Schimbați România!
  Ne vedem la peco, facem cozi la cafea, sau mergem o lună pe jos!
  De mine depinde și de tine!”, scrie un alt internaut, pe unul dintre grupurile de protest menționate mai sus.

  Untitled0

  Untitled3

  Untitled2

  Untitled1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In Ungaria pretul Benzinei de 95 e plafonat la 502 Ft/l (pentru rezidenti) iar in Serbia e 198 Dinari/l
   In Romania e liber la specula pentru operatorii din energie. Bine ca sar unii politichii cand cresc salariile cu 40-50 lei (ridicol la ce cresteri de preturi sunt)

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.