Scuze pentru blocarea portalului, stimații noștri Cititori Speciali!

  de Redacția Special Arad | 4 aprilie 2018, 3:33 PM | Special

  1

  După cum ați observat, Special Arad n-a fost online câteva ore în această dimineață și înainte de amiază, înlăturarea „defecțiunii” fiind mai îndelungată decât am crezut și am sperat.

  Nu vă putem spune dacă a fost ceva țintit, nu putem exclude nici această posibilitate, deocamdată încă nu avem dovezi evidente, cei care se pricep lucrează în continuare la asta și la măsuri de prevenire a unor evenimente nedorite de acest gen în viitor.

  Nu suntem naivi, știm că deranjăm multă lume, inclusiv lume care are capacitatea să intervină astfel, dar nu suntem nici paranoici, nu spunem nimic înainte de a avea dovezi.

  Sa sperăm că a fost doar o simplă defecțiune, așa cum se mai întâmplă cu orice sistem – chiar dacă sistemele online se defectează mai mult la „comandă” – oricum ar fi, vă cerem scuze încă odată și vă promitem că nu ne vom băga mințile în cap, ci le vom folosi pentru jurnalism adevărat, servindu-vă în continuare cu știri reale, cu investigații pe bune și cu analize fără părtinire.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta e dovada ca scrieti bine daca nu ai dusmani inseamna ca te complaci!!bravo voua nu e usor sa te pui contra curentului normal ca deranjati multa lume nu vedeti cata mafie e in arad si ne sufoca dezvoltarea,normalitatea etc!!!spor la scris!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.