joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat cu scuter lovit de o mașină lângă Catedrala Ortodoxă, în această dimineață

  de Special Arad | 13 iunie 2017, 1:26 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat care circula cu un scuter a fost lovit din spate de către o mașină la sensul giratoriu din Podgoria, lângă Catedrala Ortodoxă, în această dimineață, în jurul orei 8:30. Bărbatul a căzut și partea din față a motocicletei s-a spart, dar din fericire nu este vorba de un accident grav. 

  Nu există prea multe informații despre victimă, despre conducătorul mașinii sau despre condițiile în care s-a întâmplat tamponarea, dar Special Arad a vorbit cu un martor care susține că mașina nu s-a oprit după ce a lovit scuterul. Acesta a subliniat că bărbatul nu a fost grav rănit și nu putea să ne spună cu exactitate din vina cui s-a petrecut totul, deoarece nu văzuse din ce direcție venea scuterul sau mașina, i-a atras atenția doar lovitura ce s-a auzit.

  Scuterul și bucățile sparte din el se află și în acest moment la marginea trotuarului de lângă Catedrala Ortodoxă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.