Bărbat cu scuter lovit de o mașină lângă Catedrala Ortodoxă, în această dimineață

  de Special Arad | 13 June 2017, 1:26 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat care circula cu un scuter a fost lovit din spate de către o mașină la sensul giratoriu din Podgoria, lângă Catedrala Ortodoxă, în această dimineață, în jurul orei 8:30. Bărbatul a căzut și partea din față a motocicletei s-a spart, dar din fericire nu este vorba de un accident grav. 

  Nu există prea multe informații despre victimă, despre conducătorul mașinii sau despre condițiile în care s-a întâmplat tamponarea, dar Special Arad a vorbit cu un martor care susține că mașina nu s-a oprit după ce a lovit scuterul. Acesta a subliniat că bărbatul nu a fost grav rănit și nu putea să ne spună cu exactitate din vina cui s-a petrecut totul, deoarece nu văzuse din ce direcție venea scuterul sau mașina, i-a atras atenția doar lovitura ce s-a auzit.

  Scuterul și bucățile sparte din el se află și în acest moment la marginea trotuarului de lângă Catedrala Ortodoxă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.