„Sculptura azi. 4 discursuri” revine cu cea de-a XV-a ediție

  de [email protected] | 9 September 2021, 5:54 PM | Cultură

  0

  O nouă expoziție „Sculptura azi. 4 discursuri” – cea de-a XV-a ediție – va fi vernisată pe data de 10 septembrie, începând cu ora 18:00, la Galeria Alfa. Expun patru sculptori debutanți, printre care două arădence.

  Sloganul expoziției este „[NE]METALE”, iar argumentul curatorial: „sculptura nu reprezintă, ea este”.

  Constantin Fîntînă (născut în Sibiu) și cele două arădence, Ema Hrițcu și Alexandra Satmari, au absolvit recent Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, iar Daniel Tudora (născut la Galați) a absolvit Universitatea Națională de Arte din București.

  Curatorul expoziției este Delia Brândușescu, iar comisarii expoziției Anamaria Șerban și Cosmin Moldovan. Dumitru Șerban, președintele Filialei Arad a Uniunii Artiștilor Plastici este organizatorul, gazda și susținătorul evenimentului.

  Expoziția va rămâne deschisă până la 11 octombrie, dată care va coincide cu Noaptea Albă a Galeriilor (NAG).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.