Scrisoare către fani. Marius Copil: „Pe plan personal, 2020 a fost un an extraordinar”. Arădeanul este antrenat de Răzvan Itu

  de Dan Lazăr | 2 ianuarie 2021, 7:20 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Marius Copil, tenismen născut în Arad, dar stabilit de câțiva ani în București, și-a făcut bilanțul anului 2020, dar a lansat și provocările pentru 2021, unul care se dorește a fi a unui nou început. Tăticul Marius Copil a redactat următoarea scrisoare către fani:

  Un an diferit din toate punctele de vedere pentru mine și pentru mulți dinte voi.

  Am fost obligați să ne adaptăm, să ne reogranizăm, să ne reinventăm și cel mai important, să supraviețuim, atat social cât și profesional.
  Din punct de vedere profesional, am avut parte de cel mai rău an. Am participat la patru turnee tot anul și am câștigat doar două meciuri. In primăvară, ma gândisem să renunț la tenis, ceea ce am și făcut pentru câteva luni, însă dorul de a fi pe teren a fost prea mare.
  Când m-am reapucat am suferit o mică accidentare (ruptură miofibrilară la gamba dreaptă), ce a atras o nouă pauză.

  Anul acesta am terminat contractul cu Tecnifibre după o durata de 8 ani și cu Lacoste după 2 ani. Le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Tot anul acesta am semnat cu C.S. Dinamo și voi fi legitimat la clubul lor.

  De la 1 Ianuarie, voi începe colaborarea cu Head. Am simțit nevoia de a schimba racheta, iar în privința echipamenului am decis să nu închei încă niciun contract.
  Țin să le mulțumesc sponsorilor și partenerilor care îmi sunt alături de foarte mult timp: Banca Eric Sturdza și Déesse. De asemenea, au fost alaturi de mine în această perioadă BMW Group România, Huawei România și Sports Festival.

  Un sfârșit și un nou început

  În martie am încheiat colaborarea cu Andrei Pavel, iar la sfârșitul lunii septembrie am început antrenamentele cu dl. Răzvan Itu.

  Pentru pregătirea fizică si îmi este alături Lucian Nicolescu, iar pentru recuperare, Cristi Drăghiceanu împreună cu Lucian Nicolescu.

  Pe plan personal a fost un an extraordinar. Am devenit tată și soț. Eu cu Ramona am devenit părinții lui Arthur pe 7 Februarie. Am avut ocazia de a petrece aproape un an de zile acasă și șansa de a îl vedea zi de zi crescând, bucurându-mă de fiecare clipă petrecută cu familia.

  Programul de turnee este mai greu de realizat pentru că sunt puține turnee anunțate, iar clasamentul îmi face planificarea mai dificilă.

  Vă mulțumesc tuturor celor care mă urmăriți și mă susțineți necondiționat! Vă doresc tot binele din lume, multă sănătate și un an 2021 cât mai bun!

  Calendar turnee  Marius Copil

  10 Ianuarie – Calificări Australian Open în Doha

  Varianta 1  
  8 Februarie – Australian Open
  21 Februarie – Montpellier calificări
  27 Februarie – Rotterdam calificări
  6 Martie – Doha calificări
  12 Martie Dubai calificări

  Varianta 2
  18 Ianuarie – Istanbul Challenger calificări
  25 Ianuarie – Quimper sau Antalya
  1 Februarie – Orléans sau Antalya 2
  8 Februarie – pauză
  15 Februarie – Biella

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.