Editorul arădean Adrian Ioanăș a murit. „Adrian, pregăteai un nou «El Camino»…”

  de - | 7 februarie 2020, 2:45 PM | Contributors | Povești despre oameni

  2

  Doamne… mi-am început într-un mod liniștit ziua de azi, privindu-mi împăcată copilul și gândindu-mă că mama mea, draga de ea, face azi 84 de ani și că mâine, dacă ne ajută D-zeu, o voi vedea. Înspre serviciu am avut o surpriză de proporții, a doua de acest fel în legătură cu taximetria. La intrarea în mașină m-au învăluit tulburătoarele sunetele ale trupei Pink Floyd! Mi-am zis exaltată: „sub ce auspicii prietenoase și frumos-emoționante pornesc!”… apoi am primit vestea…

  „A murit prietenul nostru drag Adrian Ioanăș” – mi-a scris Adela.

  Cum să moară??? Doar mă tot pregătesc de câteva zile să ajung la editură, să bem o cafea la nisip făcută de el și să plănuim nașterea unor noi cărți, întâlniri literare, să „trociolim” – îi plăcea să spună.
  Nu poate fi adevărat….

  Și-ntr-o clipă s-a prăbușit toată încrederea dimineții. Am resimțit, din nou, cât de neînsemnați și de efemeri suntem…

  Adrian, pregăteai un nou „El Camino”…

  Lucia Bibarț

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Exista senzatia “mi s-a rupt inima”….. Prin retragerea DOMNULUI IOANAS, am pierdut toti, prieteni,cunoscuti,aradeni si nu numai,un om ce nu obosea niciodata sa ajute, sa dea idei conducatoare spre frumos,armonios,modern sinovator. O clipA …SI TOTUL A DEVENIT TRIST,PUSTIU,DUREROS. NE-A RAMAS RUGACIUNEA,dar si aici DOMNUL IOANAS era un exemplu. IARTA-NE DOAMNE CA NU INTELEGEM DECIZIA TA !!!!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.