Scriitoarea spaniolă care a câștigat un premiu de 1 milion de euro s-a dovedit a fi …trei bărbați

  de - | 17 October 2021, 6:09 PM | Internaţional

  0

  Denumită Elena Ferrante a Spaniei, scriitoarea care a suscitat interesul cu romanele ei dominate de violență extremă a ieșit din anonimat atunci când a câștigat un premiu de 1 milion de euro. Și…surpriză ca într-un thriller. Scriitoarea era de fapt …trei bărbați.

  Cei trei bărbați și-au semnat romanele cu pseudonimul Carmen Mola, într-o traducere aproximativă „Carmen cea mișto”relatează The Guardian .

  Una dintre cărțile lor a primit premiul pentru literatură Planeta Prize , moment în care autorii au decis să dezvăluie adevărul din spatele pseudonimului pentru a încasa cecul în valoare de un milion de eruo, iar dezvăluirea s-a produs chiar la ceremonia de decernare la care participa și regele Spaniei.

  Agustín Martínez, Jorge Díaz și Antonio Mercero au publicat mai multe romane thriller sub numele de Carmen Mola. Înainte de a se lansa în această aventură, cei trei colaboraseră ca scenariști sub numele lor real, printre proiecte figurând seralele TV „Central Hospital” și “Blind Date”.

  Sursa: Hotnews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.