miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Școlarii arădeni s-au întrecut în Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 6 aprilie 2022, 8:02 AM | Gurahonţ | Ineu | Lipova | Recomandările editorilor | Sântana | Sport | Știri Arad

  0

  Elevi ai mai multor unități de învățământ din municipiu și județ și-a dat, marți, întâlnire la sala de tenis de masă a CS Municipal Arad, pentru etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

  Poate surprinzător, cea mai atractivă categorie a fost liceu-băieți, cu 14 concurenți la start, câștig de cauză având David Leric (Lic. „A. Marienescu” Lipova – prof. Tudor Calalb), care a dispus într-un ultimul act palpitant, scor 2-1, de Fabian Strună (CN. „D. Țichindeal” Arad). Pe podium au mai urcat Bogdan Bulza (CN „Moise Nicoară”) și Lucas Klepp (Lic. „S. Bocu” Lipova).

  În întrecerea liceenelor s-a impus Ana Sîrb (CN „Moise Nicoară” Arad – prof. Marius Cirin), care a câștigat toate cele patru partide susținute: 2-0 cu Alexandra Prodan (Lic. Alimentar – locul II), 2-1 (19-17 în decisiv) cu Cristina Laszo (Col. „Mihai Viteazul” Ineu – locul III), 2-0 cu Iasmina Kiss (Lic. Teh. de Transp. Auto „Henri Coandă” Arad – locul IV) și 2-0 Bianca Iva (Lic. Teh. „Șt. Hell” Sântana – locul V).

  La nivel gimnazial, competiția feminină a avut o favorită certă, Andreea Craiu (Șc. Gim. „Mihai Eminescu” – „Gen. 1” – prof. Manuela Dincea și Oana Ungureanu), care a câștigat cu scorul de 2-0 confruntările cu Daria Măguran (Lic. „A.M. Guttenbrunn Arad – locul II), Bianca Tudor (Gurahonț – locul III), Cătălina Lucaci (Sântana – locul IV) și Daria Barbura (Mișca – locul V). Cu rezultatele ciclului gimnazial băieți vom reveni.

  Festivitatea de premiere a fost oficiată de către inspectorul de specialitate din cadrul IȘJ Arad, prof. Rodica Lucian, și de reprezentantul FR de Tenis de Masă, prof. Cristian Dodean, care au urat succes elevilor ce vor reprezenta Aradul la faza națională.

  Rămânând tot la sportul școlar, amintim că joi și vineri, la cantina Liceului Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” Arad (CFR), va avea loc faza județeană a ONSȘ la șah, gimnaziu, respectiv liceu, iar tot vineri sala LPS din cartierul Bujac găzduind faza regională a ONSȘ la baschet fete-liceu, cu echipa gazdă la start.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.