Sergiu Bîlcea, PNL: Reducerea accizelor la carburant trebuie să fie începutul deciziilor pentru echilibrarea economiei

  de - | 23 February 2022, 11:18 AM | Comunicate contra cost

  0

  Decizia Guvernului prin care vor fi reduse la jumătate accizele pentru carburanți este bună, dar nu suficientă, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Acesta consideră că efectele pandemiei și criza geopolitică din Ucraina au generat scumpiri în lanț care afectează atât economia cât și cetățenii.

  „Suntem într-o situație în care statul trebuie să reacționeze pentru a nu scăpa de sub control prețul energiei și al carburanților, care generează în continuare scumpiri în lanț care afectează economia și nivelul de trai al cetățenilor. Reducerea accizelor la carburanți trebuie să fie începutul deciziilor pentru echilibrarea economiei. Trebuie luate mai multe măsuri care să asigure stabilitate și să dea încredere firmelor și cetățenilor. De asemenea, este nevoie de responsabilitate din partea tuturor, în așa fel încât reducerea de taxe să se regăsească corect în prețuri și de un control ferm din partea instituțiilor statului”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.