luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Şcoala de Sudură Crişan din Arad, colaborare cu fabrica Ford din Craiova

  de Special Arad | 21 septembrie 2021, 11:55 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Odată cu deschiderea noului an şcolar, au început și cursurile de sudor electric, iar Fabrica Ford din Craiova a apelat la serviciile oferite de Şcoala de Sudură arădeană.

  „Pentru că seriozitatea şi profesionalismul a fost ceea ce a caracterizat mereu Şcoala de sudură arădeană, firma Ford din Craiova a apelat la serviciile oferite de noi şi astfel timp de cinci zile, mai exect în perioada 13 – 17 septembrie 2021, am organizat un curs de specializare în cadrul firmei craiovene”, se arată într-un comunicat al Școlii de Sudură.

  Au participat la cursurile de specializare şi au învăţat noile tehnologii în materie de sudură un număr de 12 sudori.

  „Am început acum şapte ani, cu paşi timizi, cursurile de sudor electric, dar seriozitatea şi profesionalismul de care am dat mereu dovadă ne-au adus recunoaşterea internaţională, şi aici aş aminti cele două premii câştigate la Bratislava şi Talin în cadrul unui concur organizat de Uniunea Europeană,  în cadrul Premiilor pentru promovarea «Intreprinderilor Europene 2016 şi 2017» la secţiunea «Antreprenoriat responsabil şi global».  Astăzi Şcoala de Sudură Crişan se bucără de prestigiu la nivel naţional, obţinut datorită serizităţii şi implicării în mod real în ceea ce înseamnă cursurile de pregătire în meseria de sudor electric, o meserie grea, dar frumoasă şi mai ales bine plătită. În data de 27 septembrie vom începe şi la Arad cursurile cu o nouă serie, cea de a XIX, unde avem înscrişi deja 13cursanţi, majoritatea tineri până în 25 de ani, iar  acest lucru nu poate decât să ne bucure, fiindcă încet, încet, tinerii se orientează spre o meserie”, a declarat Ioan Marin Crișan, directorul Şcolii de sudură.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.