Școala de Dans „Royal Steps”, locul 4 în finala „Dance Masters” de la București

  de Special Arad | 14 martie 2017, 8:01 PM | Sport

  0

  Reprezentantii școlii de dans Royal Steps, Melinda Laszlo și Bogdan Semeniuc s-au aflat din nou în finală la unul dintre cele mai importante concursuri de dans sportiv din Romania, Dance Masters. Concursul a avult loc la Bucuresti în acest weekend.

  Rezultatul a fost obținerea locului 4 din 34 perechi înscrise, un rezultat extraordinar pentru perechea arădeană aflată la al doilea concurs împreună. Antrenorii perechei sunt Andreea Haizar, Briggite Sargu, Patrik Haizar si Ciprian Sargu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.