marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A început școala, la Arad, pentru viitorii agenți de penitenciare

  de Special Arad | 2 octombrie 2023, 7:59 PM | Știri Arad

  1

  Luni, 2 octombrie, la sediul Penitenciarului Arad, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar a Structurii de învățământ Arad din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare ”Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna.

  „Acest eveniment special care a debutat cu intonarea inmului de stat și un Te Deum oficiat de preotul capelan al Penitenciarului Arad, a adus împreună pe cei 60 de elevi admisi (31 de băieți și 29 de fete), coordonatorul structurii de învățământ, inspector de poliție penitenciară Sergiu Marton, conducerea Penitenciarului Arad în frunte cu directorul instituției, comisar de poliție penitenciară Elvis Ionuț Dobrescu, colonel (r) Delia Halchin, fost coordonator al școlii, profesorii de specialitate, iar din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor a participat online comisar șef de poliție penitenciară Marian ILIE, director DSDRP în Administrația Națională a Penitenciarelor.

  Această nouă serie de elevi are în față o oportunitate de a se dezvolta și a învăța sub îndrumarea unor profesori de specialitate, experți în domeniul penitenciar, care îi vor ghida în procesul lor de pregătire. Suntem încrezători că aceștia se vor implica cu seriozitate și dedicare în cursurile și activitățile școlii și că vor deveni profesioniști valoroși în sistemul penitenciar. Ne așteptăm ca această nouă promoție a Secției Arad a Școlii Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, să fie un loc de formare de înaltă calitate, care va contribui la dezvoltarea de viitori lideri și specialiști în domeniul sistemului penitenciar”, au precizat reprezentanții Penitenciarului Arad.

  Citește și:A sunat clopoțelul și la Penitenciarul Arad. Câți deținuți urmează programul „A doua șansă”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.