News AlertSchimbări la vârful Jandarmeriilor din Arad și Caraș Severin! Șefii se schimbă între ei!

  de Alin Olteanu | 6 June 2014, 8:14 AM | Știri Arad

  1

  Surse militare susțin că inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Arad, colonelul Adrian Bîcleșanu a fost numit comandant la jandarmilor din Caraș Severin. În același timp, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Caraș Severin, Nicolae Sorin Axenti, a fost numit inspector șef al IJJ Arad.

  Despre noul inspector șef al Jandarmeriei arădene, Sorin Axenti, știm că are 45 de ani și că este absolvent al Academiei Militare Al.I. Cuza (Colonelul Adrian Bîcleșanu, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Arad  a fost numit comandant la jandarmilor din Carșa Severin. În același timp, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Caraș Severin, Nicolae Sorin Axenti, a fost numit inspector șef al IJJ Arad.

  Noul inspector șef al Jandarmeriei arădene, Sorin Axenti, are 45 de ani și este absolvent al Academiei de Poliție Al.I. Cuza(1995-2005), licența fiind în Științe Juridice-Drept.

  Informația nu este confirmată, deocamdată, de Jandarmeria Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.