vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Schimb de SMS-uri între ministrul Cuc și directorul Tarom

  de Special Arad | 19 octombrie 2019, 3:31 PM | Administraţie | Naţional

  0

  Directoarea demisă de la Tarom, Mădălina Mezei a prezentat o serie de probe, care vin în sprijinul acuzațiilor făcute de ea, din care rezultă că ar fi fost demisă deoarece nu a ascultat ordinele venite de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

  Mădălina Mezei susține că ministrul Cuc i-ar fi cerut ca să blocheze la sol avioanele TAROM, în ziua votării moțiunii de cenzură, pentru ca deputații și senatorii să nu poată ajunge la vot. Mezei mai susține că a refuzat să execute acest ordin, și că astfel ar fi fost demisă.

  Jurnalistul Vitalie Cojocari, de la Pro TV, prezintă pe contul său de facebook probele pe care Mezei le are, și anume un schimb de informații prin SMS, cu ministrul Cucu.  Din aceste SMS rezultă fără dubiu, că ministrul Cuc era curios dacă vreun parlamentar se află sau nu la bordul avioanelor TAROM. Mai mult, în cadrul unei conferințe de presă, Cuc a recunoscut că a cerut să se verifice listele cu pasageri pentru a verifica dacă parlamentarii se află sau nu la bordul avioanelor.

  De altfel, Cuc a negat faptul că ar fi dat dispoziție ca avioanele să fie blocate la sol. „Ca să ții un avion la sol trebuie să aibă niște probleme tehnice. Cui să cer, să mă duc eu la piloți, să scot o piuliță, un senzor?”. De asemenea, ministrul a ținut să clarifice și un alt schimb de mesaje, derulat tot cu Mădălina Mezei, prin care solicita numele unui ofițer SRI, care se interesa de ordinul de blocare la sol a avioanelor. „Eu nu am contactat pe nimeni de la SRI. I-am spus că nu știu și nu mă interesează. Eu, la rândul meu, am un contact instituțional cu SRI și dacă există o asemenea informație, sunt convins că în primul rând m-ar fi înștiințat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei să-mi prezinte și mie numele persoanei de la SRI care a sunat-o să-i spună de aceste curse. Atâta tot. Și dânsa nu mi-a răspuns la niciun mesaj”, a spus ministrul.

  Mai jos puteți citi SMS -urile schimbate de ministrul Cuc cu directoarea Tarom.

  10 octombrie, ora 09.00

  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
  ”Mai uitați-vă pe SATU mare, Dacă a plecat vreunul”

  Mădălina Mezei, directorul Tarom
  ”Bună dimineață. Da 1”

  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
  ”Cine?”

  Mădălina Mezei, directorul Tarom
  ”Petretchi”

  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
  ”Ok. Aștept numele Celei care v-a sunat Sau după veniți să îmi Spune-ți (sic!)”

  Mădălina Mezei, directorul Tarom
  ”Mă chemați Dvs”

  Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor
  ”Da”

  Sursa: evz.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.