miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivScene mizerabile petrecute într-o familie din Arad. Poliția a reținut un pedofil pervers denunțat de propria soție!

  de Alin Olteanu | 14 noiembrie 2018, 8:32 AM | Investigaţii | Topic special

  12

  Pentru a le răspunde eventualilor critici, chiar dacă o să fim acuzați că inventăm, vă precizăm că nu o să oferim absolut nicio informație în urma căreia să fie identificate personajele din acest articol, fiindcă victimele trebuie protejate. Însă vă asigurăm că nu e vorba despre nicio invenție și că Poliția a reușit să prindă și să încătușeze un pedofil pervers care circula liber pe străzile Aradului. Un individ, căruia cu greu nu-i spui monstru, care avea și familie și care a fost „descoperit” după ce, în urma faptului că și-ar fi bătut băiatul și soția, lovindu-i cu pumnii, aceasta a făcut sesizare la DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Arad), ulterior la Poliție și a declarat în fața organelor de cercetare că soțul ei face filme porno cu minori.
  Așadar pedofilul este din Arad și are 38 ani. Îi cunoaștem și numele (nu-l facem public doar pentru că punem în pericol identitatea victimelor!), știm că este membru al unui cult neoprotestant, iar acum se află în arestul Poliției. Locuiește  -sperăm că a locuit – și sperăm că pentru multă vreme!- într-un cartier din municipiu, iar la această oră pe numele lui sunt înregistrate 5 dosare penale, din care 4 pentru corupere sexuală de minori, iar unul pentru vătămare corporală.
  A fost prins, cum spuneam, în urma dezvăluirilor făcute de soție, polițiștii făcând percheziții în urmă cu vreo trei săptămâni și găsind la el acasă mai multe probe pentru a fi reținut pentru 24 de ore – în prima fază. Ulterior, Judecătorii nu au stat pe gânduri și l-au plasat în arest pentru 30 de zile.
  A fost reținut în 22 octombrie 2018, pentru 24 de ore, de către polițiști și procurori, iar în 23 octombrie, a primit mandat de 30 zile de la judecători – în dosarele înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.
  Iată câteva dintre faptele mizerabile descoperite până la această oră:
  – în 2o16, luna mai, a dezbracat, a tras-o către el și a mângâiat-o în zona intimă pe o minoră de 10 ani;
  – tot în luna mai, aflat în vizită la o rudă, a intrat în baia acesteia, acolo unde se afla o fetiță de 8 ani și a mângâiat-o în zona genitală, peste chiloți;
  – în 2018, la el acasă, a molestat o fetiță de opt anișori, a tras-o peste el și a mângâiat-o în zona genitală și a sânilor;
  – tot în 2018 și-a mângâiat propria fiică în zona genitală;
  După toate informațiile pe care le avem, acestea nu ar fi singurele fapte infecte ale pedofilului.
  Ce ar mai fi de spus după o asemenea mizerie de poveste? Poate doar: Dumnezeu să le ajute pe victimele acestui individ și sperăm că instituțiile statului să contribuie major la „revenirea la viață” a familiei!
  Sursa foto: spynews.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Dumnezeu să le ajute pe victimele acestui individ” bla-bla-bla! Pana ajungem sa cerem ajutorul lui Dumnezeu trebuie sa cerem STATULUI sa-si protejeze victimele acestor animale si sa le ajute sa-si revina!

   Pentru asta trebuia facut referendum :
   1. sunteti de acord cu castrarea chimica a violatorilor si a pedofililor?

   DA sau BA nu aberatii legate de familii traditionale si cacaturi de ev mediu!

   +29 voturi
   +1
   -1
   • @ Andrei: …s-a trezit Geuceanu din tine sfantule? Da’ unde-i mila crestineasca de care ne tot vorbeai mah blandule? Vezi castravete, d’asta va uraste lumea, nu pentru ca nu sunteti de acord cu LGBT sau te miri ce…ci pentru fatarnicia asta scarboasa gen pomohaci! Dovada ca esti pe langa sta in faptu’ ca n-ai inteles nimic din ce am scris! Nici nu era nevoie…de altfel, da nah mila crestineasca ce „te caracterizeaza” nu te lasa sa fii smerit asa cum te lauzi!

    …noh asa ca, fa-te mic si du-te acasa!

    +9 voturi
    +1
    -1
  2. Dutu Margaian, pastorul biserici din care face parte pedofilul, a stiut de aceste lucruri de 2 ani si nu a luat masuri disciplinare impotriva „animalului”. Oare nu este si el complice pentru tainuire.
   Oare nu ar trebui disciplinat si acest tainuitor pentru faptele pedofilului.
   Cum poti sa taci si sa nu iei masuri atunci cand este vorba de batjocura copiilor.
   Oare daca erau implicati vreun nepot deal lui cum ar fi reactionat.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Ok. Deci faptele „monstrului” sunt după cum urmează: 1. 2016 […] A mângâiat-o […]. 2. tot în luna mai […] a mângâiat-o […]. 3. în 2018 […] a mângâiat-o […] 4. tot în 2018 și-a mângâiat […].
   E normal să cerem să fie castrat, schingiuit, bătut și-așa mai departe – că doar, vorba ceea, suntem niște membrii responsabili ai unei societăți a secolului 21, ce pula mea. Problema e că degeaba îl castrăm, batem și schingiuim, pentru că după ce iese va mângâia din nou. De aceea, eu zic că ar trebui să-i fie tăiate și mâinile ca să fie nevoit să mângăie la puță fetele cu degetul de la picior. Cât despre victime, nici nu îmi pot imagina trauma emoțională de a fi fost atinse în zona intimă. Pentru asta, eu zic că ar trebui cel puțin 6 luni de închisoare agresorului , dacă a făcut-o în mod forțat fără consimțământul victimelor, și încă 10 de ani de închisoare oamenilor legii și psihologilor pentru a fi inoculat copilelor ălora sentimentul de victime ale unei tragedii de care ar trebui să rămână marcate pe viață. Și stiți ceva? Cel mai bine ar fi ca monstrul să fie omorât pentru că asta cu siguranță va rezolva problema persoanelor cu atracție față de minori. De zeci de ani de când a apăut pedo-isteria batem și încarcerăm tot ce nu-nțelegem.

   Revenind la un ton mai serios însă, pentru fapta de la alineatul 4 – „tot în 2018 și-a mângâiat propria fiică” – chiar trebuie torurat și omorât pentru a descuraja odată pentru tot-deauna mângâiatul copiilor de către părinți ! Asta chiar nu e o glumă ! Numai așa putem să ne asigurăm că copiii noștri , viitori adulți vor deveni niște psihopați care să ne continue tradiția urii. Trebuie să continuăm să pedepsim dragostea mai mult decât violența și ura, trebuie să continuăm să pedepsim suplimentar, pe lângă închisoare (care este rezervată unor categorii mai blânde de oameni precum ucigașii sau marii corupți) persoanele care nu au ales să se nască atrași de persoane minore, prin pedepse neobișuite precum castrarea – căci numai așa vom avansa pe culmile progresului, civilizației și alienării! Iar astea sunt sfaturi valabile pentru toate persoanele atrase de ființe umane minore, indiferent dacă dau curs sau nu atracțiilor sexuale. Trăiască ura.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.