Scene horror la o grădină zoologică. Doi lei au fost uciși, după ce un sinucigaș nud a sărit în cușca acestora

  de - | 23 mai 2016, 12:59 PM | Internaţional

  0

  Doi lei au fost împușcați și un tânăr grav rănit, după ce acesta a încercat să se sinucidă sâmbătă, sărind în cușca felinelor de la grădina zoologică din Santiago de Chile, scrie Agerpres.

  Ferrada Roman, bărbatul în vârstă de 20 de ani, s-a cățărat pe acoperișul cuștii, apoi s-a aruncat înăuntru și s-a dezbrăcat sub privirile vizitatorilor.

  La început, tânărul a fost ignorat de către cei trei lei, însă ulterior a fost atacat după ce l-a provocat pe unul dintre aceștia.

  Potrivit reprezentanților grădinii zoologice, doi lei au fost împușcați de către îngrijitori pentru ca bărbatul să poată fi salvat. Cele două animale sălbatice, un mascul și o felină, au fost împușcați în văzul unui număr mare de vizitatori ai Grădinii Zoologice.

  Reprezentanții Spitalului de Urgență au declarat că inima lui Ferrada Roman aproape s-a oprit în urma atacului animalelor și a suferit leziuni grave la nivelul capului și în jurul abdomenului. Într-un final, medicii au reușit să stabilizeze starea pacientului.

  Responsabilii grădinii zoologice au precizat că nu au putut folosi săgeți tranchilizante, care pot seda un leu în circa 4 minute, deoarece viața bărbatului era într-un pericol iminent.

  Ulterior s-a aflat că tânărul, care a fost auzit recitând versete din Biblie în cușca leilor, lăsase un bilet de adio, potrivit comisarului de poliție Gerson Sepulveda.

  Activiștii pentru drepturile animalelor au protestat față de uciderea felinelor, care trăiau la grădina zoologică de peste 20 de ani.

  Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.