vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Scene de violență extremă la Ineu. Un adolescent ar fi fost înjunghiat în stomac cu un pumnal! Imagini cu puternic impact emoțional! | Video

  de Mihai Todoca | 21 decembrie 2021, 4:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Scenele de violență în care protagoniștii sunt adolescenți au început să devină o normalitate acceptată cumva (din păcate) de societate, iar efectele acestora sunt mult diminuate din cauza filtrului prin care trec, de multe ori fiind reduse la capitolul „mici îmbrânceli”.

  De asemenea fenomenul de bullying ia amploare în școli, iar videourile în care elevi sau eleve se păruiesc, își aplică lovituri cu pumnul sau piciorul, nu lipsesc din porția lunară de violență în care sunt implicați copii.

  Ultimul episod vine din Ineu, unde ieri un grup de adolescenți s-au luat la bătaie în autogara din localitate.

  Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional!

  Loviturile împărțite sunt de o violență brută, iar din ceea ce ne-a declarat un martor se pare că lucrurile au fost mult mai grave, unii dintre cei care au participat la bătaie ar fi fost înarmați cu pumnale și cuțite, dar și cu spray-uri lacrimogene.

  Din ceea ce cunoaștem, nu a fost chemată Poliția și nici Salvarea, deși din ceea ce ne-au declarat martorii, unul dintre combatanți ar fi primit un pumnal în stomac, starea acestuia fiind încă necunoscută.

  Motivele acestui scandal nu sunt bine definite, dar se pare că au legătură cu o altă bătaie pe care ar fi încasat-o unul dintre cei prezenți care la rândul lui a dorit să se răzbune, chemându-și alți prieteni în ajutor.

  UPDATE – IPJ Arad

  Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Arad este abilitat să comunice următoarele:

  Polițiștii Orașului Ineu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

  Din investigațiile efectuate în cauză a reieșit că la data de 20 decembrie, un tânăr de 16 ani, în timp ce se afla în autogara din Ineu, pe fondul geloziei, ar fi agresat un alt minor de 16 ani.

  Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Ineu, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.