joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scenariu incredibil: Dinamo suspectează că în locul lui Edgar Ie, la echipă a ajuns fratele geamăn al acestuia

  de - | 12 mai 2024, 3:56 PM | Sport

  0

  Scenariu incredibil în curtea lui Dinamo chiar înainte de jocul decisiv cu UTA. Oficialii clubului bucureștean suspectează că în locul lui Edgar Ie, fost jucător la FC Barcelona, la echipă a ajuns fratele geamăn al acestuia.

  Oficialii lui Dinamo suspectează că nu Edgar Ie (30 de ani) este cel sosit în iarnă la echipă, ci fratele lui geamăn, Edelino Ie. Scandalul, uriaș, poate deveni însă și mai mare, „câinii” riscând să piardă la masa verde nu mai puțin de 5 meciuri pentru folosirea jucătorului.

  Se pare că oficialii clubului din Ștefan cel Mare au intrat la bănuieli că în iarnă, la echipă nu a ajuns Edgar Ie, un fundaș cu un CV impresionant, ci fratele geamăn al acestuia, Edelino Ie, jucător modest fără nimic notabil în cariera sa fotbalistică de până acum.

  Dinamo poate pierde toate meciurile în care l-a folosit pe Ie

  Știrea, publicată de jurnalistul Daniel Șendre pe pagina proprie de Facebook, este însă una care nu numai că ar umple de ridicol clubul Dinamo și pe conducătorii lui, dar poate avea și alte repercusiuni grave. Mai exact, în cazul în care informația se va dovedi adevărată, ”câinii” pot pierde la masa verde toate jocurile în care l-au folosit pe jucător, scrie Fanatik. În total 5 partide, în care Dinamo a câștigat 8 puncte, rezultând retrogradarea directă a echipei, scrie iAMsport.ro.

  Edgar Ie a fost ultimul sosit la echipă, iar CV-ul lui, în care apar Barcelona, Nantes, Lille, Belenenses, Feyenoord și Trabzonspor, l-a determinat pe Andrei Nicolescu să-i ofere un salariu extrem de generos de 18.000 de euro pe lună.

  Oficialii lui Dinamo iau acum în considerare efectuarea unui test ADN care să stabilească identitatea reală a jucătorului, scrie iAMsport.ro.

  Meciul Dinamo – UTA se dispută în această seară începând cu ora 21.30. 

  clasament 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.