Scenariile de învățare pentru fiecare școală din Arad au fost reactualizate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

  de Raluca Medeleanu | 6 octombrie 2020, 1:49 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Conform hotărârilor legislative în vigoare, astăzi a avut loc o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență la sediul Prefecturii Arad unde reprezentanții instituției prefectului, împreună cu ISU, DSP și IȘJ Arad au reanalizat situația epidemiologică de pe raza județului și au emis un nou raport.

  Reamintim încă de la început că scenariul verde se referă la participarea tuturor elevilor la ore, în cadrul școlii, cu măsurile de protecție de rigoare. Scenariul galben reprezintă un scenariu combinat în care o parte dintre elevi merg la școală, iar alții învață de acasă, online. Scenariul roșu înseamnă ca toți elevii să învețe doar de acasă, online. Potrivit hotărârii de astăzi, majoritatea școlilor din județ sunt incluse pe scenariul verde sau galben, doar câteva fiind pe scenariul roșu.

  La Colegiul Csiky Gergely din Arad o clasă este inclusă în scenariul roșu, un elev fiind confirmat pozitiv cu Covid-19. Liceul Teologic Baptist din Arad e trecut în scenariul roșu, întrucât 3 elevi au fost testați pozitiv. La Școala Gimnazială Ilarion Felea din Arad, 11 clase sunt incluse în scenariul roșu.

  Mai jos redăm anexa aferentă Hotărârii nr. 54 din 6.10.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad în care sunt prezentate scenariile care se aplică unităților de învățământ din fiecare localitate din județul Arad.

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.