Scaun cu penis pentru… bărbați | VIDEO

  de Special Arad | 2 aprilie 2017, 12:05 PM | Internaţional

  0

  În Mexico City, autoritățile au recurs la o metodă inedită și cam bizară pentru a reduce numărul agresiunilor sexuale împotriva femeilor.

  Conform statisticilor, 65% din aceste agresiuni se întâmplă în mijloacele de transport supraaglomerate, drept urmare au instalat niște scaune mai ciudate în metroul din oraș. „Doar pentru bărbati” – glăsuiește inscripția deasupra scaunului care reproduce nudă partea de jos a bărbatului cu tot ce are el acolo.

  Poate este deranjant, spune inscripția de pe podea din fața scaunului, însă nu e nimic față de ce au de suferit femeile zilnic din această cauză.

  Videoul, preluat de pe The Guardian, ilustrează foarte bine reacțiile celor care vin în contact pentru prima dată cu găselnița autorităților din Mexico City.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.