Scârț – „loc lejer” la UVVG! Rectorul Coralia Cotoraci a dispărut de la deschiderea anului universitar… sub masă!

  de G. Tomescu | 5 octombrie 2017, 12:16 PM | Pamflet

  2

  Nu-i de râs! Adică… bineînțeles că este, dar nu și dacă ești angajat sau student UVVG și în niciun caz oficial. Acasă, cu jaluzelele trase, cu ușa încuiată și cu laptopul sub plapumă, eventual. Este un amănunt care ne-a ajuns la urechi doar în șoaptă, ascunși după un colț dubios și întunecat cu un doctor imitatio causa care se credea un fel de „Deep Throat” și care ne-a dezvăluit ușor distrat, dar cu o oarecare teamă-n glas, incidentul. Un incident care s-a petrecut la festivitatea de deschidere a anului universitar la „Vasile Goldiș” și pe care noi, din păcate, am ratat-o, pentru că – ne-am gândit noi – e same shhhhhht în fiecare an. Nu și data aceasta!

  Aluzia din titlu la café-barul din Timișoara este pur întâmplătoare și are legătură strict onomatopeică. Deci nu, nu-și deschide UVVG-ul cafenea cu licență după cafeneaua „Scârț (loc lejer)” și nu, doamna rector Coralia Cotoraci nu a fugit în timpul deschiderii anului universitar până la Timișoara ca să bea o cafă sub masă. În schimb… așa cum probabil v-ați dat deja seama, a fost protagonista unui incident aproximativ jenant și absolut ilar… doar că, după cum stabilisem deja, pentru cei prezenți a fost amuzant numai în gând și cu un copy-paste de Pokerface afișat în public. S-a auzit un mare scâââârțțțț… scaunul de sub rectorul universității s-a spart și doamna Cotoraci a dispărut sub masă. Tot incidentul nu a durat decât câteva secunde, după care doamna rector s-a dus la microfon și a liniștit publicul constipat (din cauza râsului nepermis) că nu a pățit nimic.

  Patru gentlemeni au sărit s-o ajute, s-o ridice de sub masă, cu toate că (din câte am înțeles) nu era neapărată nevoie, a fost în schimb nevoie de două ore ca publicul, în special cei din față, să-și țină în frâu hohotele de râs. Că deh… în momente din astea oficioase, UVVG-ul nu e chiar un loc lejer…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cat de penibil…..cum naiba sa pui un incult profund, balcea sergiu, sofer al nu mai putin incultului senator nelutu cristina, la acea masa….unde naiba a ajuns Aradul? Cand te gandesti ca prostimea,adica marea parte a celor care merg la vot din Arad, vor vota o astfel de caricatura pentru Primaria Arad…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.