Scăpăm de țânțari! Începe dezinsecția în municipiu

  de Special Arad | 25 iunie 2020, 11:35 AM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ (foto: prolist.ro)

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad demarează prima acțiune de dezinsecție (delarvizare) din municipiu. Tratamentul chimic terestru este programat să se desfășoare în cursul acestei zile, când, până în jurul orei 17.00, operatorul contractat în acest scop va interveni în zonele cu vegetaţie bogată, parcuri, aliniamente stradale cu vegetaţie, zonele riverane cursurilor de apă. În cazul în care condiţiile meteo devin nefavorabile, termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit.

  Substanţa utilizată în acţiunea de delarvizare este BIOPREN 50LML, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii, special concepută pentru combaterea țânțarilor în stadiul de larvă.

  Pentru o eficiență sporită a acestor tratamente, este recomandat ca acțiunile de delarvizare să fie tratate în mod unitar atât pe domeniul public, cât și pe cel privat. În acest scop, facem un apel către toți cetățenii, asociațiile de proprietari, agenți economici și instituții ca, în măsura posibilităților să efectueze în această perioadă tratamente similare în spații deschise, pe malurile apelor, în depozite de anvelope uzate și subsoluri de blocuri.

  Activităţile de dezinsecţie întreprinse de Primăria Municipiului Arad vor continua şi în lunile august şi septembrie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Possible breeding sites: swamps and marshes, stagnant water, ditches, drains, flooded remnants, woodland pools, and possible breeding sites for mosquitoes. Apply in all the artificial water cumulation such as puddles, pools, artificial basins and in all the close hidraulic systems etc.”
   .
   Și cum or să facă? Vor deratiza Mureșul, acum când este la cotă de inundație? … în apă curgătoare să le moară la unguri țânțarii? La Arad sunt acum 3 țânțari pe metru pătrat și ia găsit hărnicia!
   .
   Producătorul substanței BIOPREN 50LML specifică zonele de combatere în citatul de mai sus iar ce s-au gândit cei de la Primărie, noi suntem mai deștepți și facem „Tratamentul chimic terestru în zonele cu vegetaţie bogată, parcuri, aliniamente stradale cu vegetaţie, zonele riverane cursurilor de apă …”. Se vede din avion că au nevoie de o SIFONARE DE BANI către campania electorală a Partidului Unic din Arad să ne-o tragă din nou pe banii noștrii. HOȚIE!!! HUOOOOOOOOOOO JIGODIILOR!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.