vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Scandalul de pe 6 Vânători. Hunedoreanul cu maceta s-a aruncat singur în „gura lupului”

  de Mihai Todoca | 3 martie 2024, 10:55 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  7

  Ieri, reprezentanții IPJ Arad transmiteau presei că un hunedorean făcea scandal pe strada 6 Vânători. Bărbatul avea asupra lui și un obiect ascuțit (martorii spun că ar fi vorba despre o macetă), iar din cercetările ulterioare acesta a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

  Polițiștii l-au dus apoi la Psihiatrie pentru a i se recolta probele biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor interzise consumate.

  Povestea este însă puțin diferită. Echipajele de poliție și jandarmerie se aflau deja pe strada Pădurii… amendându-i pe cei de la Red Boys Crew pentru graffiti-ul făcut pe un perete. Hunedoreanul a intrat astfel direct „în gura lupului”, martorii spunând că acesta devenise recalcitrant cu persoanele care primeau în acel moment amenda, dar și cu polițiștii aflați de față. Astfel că hunedoreanul a reușit să se aleagă cu un dosar penal pentru „vitejia” lui, asta pentru că polițiștii au mai aflat și că acesta condusese un autoturism înainte de a se lua la harță cu cei din jur.

  Nota bene:

  Nu ne vom pune să mai explicăm încă o dată diferența între artă stradală, graffiti și vandalizare, deoarece se pare că acest tip de artă nu își va găsi locul foarte repede în mentalul comun. Chiar anul trecut, Poliția Locală Arad, răspunzând unei sesizări au amendat cinci tineri care, la fel, creau un mural pe podul de la Grădiște. De bun gust și cu talent (Mai multe detalii: Fanii echipei UTA vor să facă chetă pentru a plăti amenda tinerilor care au desenat cu graffiti pe Podul Grădiște!). Însă asta este o altă discuție.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ” Nu ne vom pune să mai explicăm încă o dată diferența între artă stradală, graffiti și vandalizare”

   Tinerii despre care vorbiți, când se duc afară sunt ca și doamna senator șoșoacă. Mă, dacă nu-i voie ne conformăm. In România în schimb…facem ce vrem că e artă. A scris la ziar…Habar n-aveți să faceți diferența între graffiti și niște inscripții ultras. Mă mir că încă sunt acolo acele mizerii…pe lângă amendă trebuiau să readucă peretele la starea inițială da’ probabil motivul e anu’ electoral.

   In loc sa ne trageți de urechi indirect că nu știm ce e ăla un graffiti n-ar fi rău să le explicați „artiștilor „că Basarabia aparține unui alt stat iar România fiind în UE și NATO are niste angajamente de care ultrasii UTA-ei sunt străini. Poate de aia-s confuzi și scriu pe unde apucă toate inepțiile.

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Uitați domnu’ Todoca…Sektor este unul dintre „artiștii” cărora le țineți partea. Atât poate…și atunci când nu este auzit scrie pe pereți imbecilitățile pe care i le dictează simion. Direct sau indirect.
   România viitorului este a lor.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.