sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scandalos! Secția Pediatrie 2 a Spitalului Județean, infestată cu gongi care umblă nestingherite inclusiv pe mâncarea copiilor (video)

  de Andrei Fuliaș | 31 mai 2017, 2:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Aproape zilnic, pe adresa redacției Special Arad ajung o sumedenie de sesizări cu privire la neregulile ce se petrec la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Fiecare dintre cititorii noștri are motivele sale de nemulțumire față de sistemul medical sau față de actul administrativ al acestui spital. Miercuri, una dintre aceste sesizări ne-au captat atenția și, mai mult decât atât, ne-a revoltat de-a dreptul.


  Citește și: EXCLUSIV – Cristina și fiica ei au evadat ieri noapte la ora 4 din „lagărul de exterminare” Spitalul Județean Arad! Povestea cumplită a celor zece ore petrecute în spital


  Mai exact, vorbim despre un material video trimis de o mămică și din care se poate vedea cum Secția Pediatrie 2 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este efectiv infestată cu gongi. Insectele umblă nestingherite prin secția în care sunt internați copiii, ajungând inclusiv pe patul pe care micuții dorm, pe mâncarea acestora sau pe celelalte lucruri din salon.

  Revoltată, femeia a postat un material video și câteva fotografii și pe rețeaua de socializare Facebook, iar părinții care au văzut imaginile au fost de-a dreptul revoltați. În continuare vă prezentăm câteva dintre aceste comentarii.


  Citește și: Erau fecale peste tot!…” Csilla, o altă mamă care a evadat din Spitalul Județean împreună cu copilul ei. Povestea celor două zile petrecute de ea la Boli Infecțioase Copii


   

  pedi 2 - 1 pedi 2 - 2 pedi 2 - 3 pedi 2 - 4 pedi 2 - 5 pedi 2 - 6 pedi 2 - 7 pedi 2 - 8


  Citește și: Povestea incredibilă a Alinei și a fiicei sale Alexandra în secția de copii de la Spitalul Județean! Evident, a evadat…


   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Rușine DSP si DSV Arad!

   Sincer cred ca toți suntem vinovați pentru felul în care arata spitalele, școlile și grădinițele din România și ca în continuare acceptam sa ne tratam si educam copii în asemenea
   conditii! DSP și DSV ARAD ce păzesc? Nici măcar nu se sinchisesc ca practic acest spital seamănă foarte mult cu un lagăr de exterminare! Doamne ferește sa ajungi cu copilul acolo!

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Exista Director de Ingrijiri nou, cate sectii a vazut doamna de cand a fost nuumita? Cred ca ar fi interesant de investigat cate zile a fost la servici in cele 2 luni si ce a facut in aceasta perioada, ingrijirile fiind la fel de importante ca si stabilirea diagnosticului ????

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.