sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Scandal la Sânpetru German, după ce un bărbat s-a spânzurat în curtea unui vecin

  de Special Arad | 24 august 2023, 10:46 AM | Știri Arad | Topic special

  5

  A fost scandal în localitatea Sânpetru German, duminică 20 august, după ce un bărbat s-a spânzurat în curtea unui vecin.

  Din informațiile pe care le deținem, proprietarul casei a făcut descoperirea șocantă când a ieșit în curte. La fața locului au fost chemații polițiștii, cărora le-ar fi fost solicitat în repetate rânduri să dea jos trupul neînsuflețit al bărbatului, invocându-se faptul că cei care locuiau în casă suferiseră un șoc și nu mai voiau să vadă acea imagine în fața ochilor.

  Pe de altă parte, oamenii legii au invocat că la fața locului trebuie să sosească colegii criminaliști pentru a efectua cercetările, prin urmare nu se pot atinge de cadavru.

  Nemaisuportând imaginea, proprietarul casei ar fi vrut să taie frânghia în care atârna trupul neînsuflețit al bărbatului, fiind oprit de polițiști.

  A pornit un întreg scandal la fața locului, mai ales că în timpul cercetării polițiștilor, o persoană a încercat să fotografieze cadavrul. Oamenii legii i-au cerut să înceteze, însă bărbatul, care se afla sub influența alcoolului – omul s-ar fi apucat de băut după ce polițiștii nu i-au dat voie să coboare cadavrul – s-a opus. A refuzat, de asemenea, să se legitimeze în fața polițiștii, însă ulterior s-a conformat.

  Totul s-a încheiat după ce polițiștii au împărțit amenzi în valoare totală de 5.500 de lei pentru provocare de scandal și împiedicarea organelor de poliție de a-și îndeplini atribuțiile.

  „În ziua de 20 august, în jurul orei 13,00, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre o persoană decedată, în localitatea Sânpentru German. În timpul efectuării cercetării la fața locului, o persoană a încercat să facă o poză cadavrului, fiindu-i solicitată încetarea acestei activități. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a opus, a devenit recalcitrant și a refuzat legitimarea, ulterior conformându-se solicitării. Totodată, un alt bărbat de la fața locului a încercat să împiedice organele de poliție să ia măsurile legale în vederea legitimării. Cei doi bărbați ai fost sancționați contravențional pentru provocare de scandal și împiedicarea organelor de poliție de a-și îndeplini atribuțiile, cu amendă în valoare de 4.000, respectiv 1.500 de lei”, a transmis IPJ Arad.

  Cei doi bărbați amendați sunt, conform informațiilor noastre, tată și fiu.

  Citește și: VIDEO | Scandal pe un fond de vânătoare din Arad. Paznic acuzat că ar fi amenințat un bărbat cu arma și că i-ar fi otrăvit câinele

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua, as vrea sa va jnformez ca am filmarie de cand a inceput totul si de cand s a sfarsit, majoritatea informatiilor pe care dumneavoastra le ati publicat sunt de tip ,,Fake news,, si defaimare, o sa vorbesc cu avocatul meu pentru a lua masuri impotriva stirei acesteia, ne vedem in tribunal

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.