vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal la gară! Un bărbat a fost internat la Psihiatrie după ce a fost agresiv cu călătorii și oamenii legii

  de Special Arad | 19 ianuarie 2023, 4:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat:  În seara zilei de 18 ianuarie, în jurul orelor 22, polițiștii locali arădeni s-au confruntat cu încă o situație de agresivitate ”itinerantă” survenită pe domeniul public. Numitul B.D.N., 48 de ani, născut în județul Constanța, având domiciliul în județul Timiș, aflat în tranzit prin Gara Arad, a considerat de cuviință să-și descarce nervii într-un loc public aglomerat.

  Pe fondul unei evidente stări de dezechilibru psihic a individului, cetățenii aflați în clădirea gării au avut parte de o demonstrație de violențe fizice și verbale la adresa călătorilor, agenților de pază și lucrătorilor poliției TF.

  Polițiștii locali aflați în patrulare în zonă, au fost nevoiți să-l imobilizeze, să-l încătușeze și să-l escorteze la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, unde a fost internat.

  Pentru comportamentul său, acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în sumă de  500 lei, cf. Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.