InclusivScandal la Arad, chiar în centru: Dimplomele Special Arad 2017 vor apărea doar în 5 Ianuarie 2018!

  de Redacția Special Arad | 31 decembrie 2017, 11:21 AM | Recomandările editorilor | Special

  0

  În așteptarea momentului... la taclale: Bill Clinton: „Barack, anul trecut am avut de așteptat mult după Dimplomele celor de la Special?” Barack Obama: „Nu mai țin minte... Țin minte că am râs mult!... Poate anunță CNN-ul ceva...”(foto: The Atlantic)

  Pentru că apariția acestor Dimplome, de acum tradiționale, este așteptată de mulți dintre cititorii Special Arad efectiv cu sufletul la gură – având în vedere și mahmureala din primele zile ale noului an – informația apărută în ultimele ore după care aceste Dimplome nu vor apărea decât în 5 Ianuarie 2018 a declanșat efectiv o furie în rândul arădenilor de bine…

  Și de rău!

  Explicațiile li s-au părut fără importanță, unii se gândesc la proteste de amploare, printre altele petrecerea nopții de Revelion în fața Primăriei și cântând, în semn de protest, melodii de Modern Talking în loc de Saragossa Band.

  Redacția speră totuși că arădenii vor înțelege în cele din urmă că dimplomele vor apărea cu nițică întârziere din cauza unor factori obiectivi cum ar fi, înainte de toate, inerția trecerii dintr-un an în altul și nu în ultimul rând șocul surprizei că după 17 urmează 18, iar Ghiță se comportă de parcă ar fi 21.

  Redacția își exprimă încă o dată speranța că arădenii vor înțelege exact ce vor și se vor abține de la gesturi limită, vor păstra echilibrul și vor aplauda cum se cuvine la Saragossa Band, o formație de mare trecut, prezent mai puțin, iar viitor… defel de puțin.

  Dar nu disperați: Dimplomele Special Arad vor apărea fix pe 5 Ianuarie sau pe acolo!

  La mulți ani și…

   

  Până atunci, dragule nostru cititor, te poți delecta cu:

  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015

  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.