Scandal în Comisa de Control a SRI: „Singurul rol al lui Manda a fost să faciliteze negocieri între Dragnea și conducerea serviciului!”

  de Special Arad | 10 martie 2019, 11:12 AM | Politikos

  2

  Comisia de Control SRI a intrat într-un con de umbră, dar scandalul între putere și opoziție continuă. Deputatul USR, Lucian Viziteu, îl acuză pe Claudiu Manda că singurul său rol la conducerea Comisiei SRI a fost să faciliteze negocierile între Liviu Dragnea și conducerea SRI, iar pentru că s-a achitat bine de sarcini acum a primit un loc pe lista la europarlamentare a PSD.

  „Claudiu Manda va fi pe lista PSD pentru Parlamentul European ca răsplată pentru faptul că în ultimul an și jumătate a blocat practic activitatea comisiei astfel încât parlamentarii nu au realizat un control real în ceea ce privește activitatea Serviciului Român de Informații, atenționează deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu.

  „În tot acest timp Manda a părut să aibă rolul pe care îl avea și șoriciul domnului Dragnea: acela de mediator între SRI și liderul PSD. În tot acest timp, în ciuda atenționărilor mele, domnul Manda a insistat ca toate ședințele comisiei de control a SRI să fie înregistrate de ofițeri ai serviciului de informații. În tot acest timp, în ciuda solicitărilor mele repetate, Claudiu Manda a refuzat să permită audierea Lui Liviu Dragnea și a fostului președinte Traian Băsescu, oameni care putea oferi informații despre chestiuni anchetate de comisie”, arată Viziteu.

  Lucian Stanciu-Viziteu a propus în trecut de numeroase ori audierea la comisie a fostului președinte și a actualului lider PSD, însă majoritatea PSD-ALDE-UDMR coodornată de Claudiu Manda s-a opus.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.