joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Scandal în baschetul arădean: Un fost antrenor al ICIM-ului îl acuză pe președintele clubului că făcea sex cu jucătoarele!

  de Alin Olteanu | 28 decembrie 2019, 7:07 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Americanul Stacey Nolan, fostul antrenor al clubului de baschet feminin din Arad, a făcut dezvăluiri incendiare legate de perioada petrecută în sezonul 2016-2017 pe banca echipei din orașul nostru. Conform acestuia, la clubul arădean se petreceau lucruri care nu au nicio legătură cu activitatea sportivă.

  Într-un interviu pentru baschet.ro, Stacey Nolan a dezvăluit că Marcel Urban, președintele FCC Baschet Arad, avea o relație nepotrivită (și) cu baschetbalista Brankica Hadzovic, jucătoare care a supraviețuit multor antrenori ce s-au perindat pe la Arad în ultimele sezoane.

  Iată ce a spus, printre altele, americanul Stacey Nolan:
  „Vreau să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2016/2017. M-am simțit dator să vă spun. Mereu Marcel mi-a blocat povestea, omul e necinstit. Însă acum am considerat că e momentul să mă destăinui.
  Relația dintre Marcel Urban și Brankica Hadzovic era prea personală. Aceasta era părerea mea. Nu pot vorbi în numele altor jucătoare, dar sunt sigur că multe dintre ele sunt de acord cu mine. A fost foarte greu pentru mine să lucrez în astfel de condiții. Când am ajuns la Arad nu știam de relația dintre ei. Nu aș fi niciodată de acord ca între un președinte de club și o jucătoare să existe o relație de acest gen. Deci nu am fost și nici nu sunt de acord.
  Să vă dau un exemplu. Marcel Urban era șoferul nostru în deplasări. Când am mers la Satu Mare, eu de obicei stăteam în față lângă șofer. Mi-a spus că trebuie să mă mut în spate deoarece stăteam pe locul lui Branki. Ei mâncau împreună zilnic, iar ea era mereu la el în birou.
  Pare ireal, dar vă spun adevărul. Chiar m-am simțit prost deoarece nu l-am văzut niciodată pe Marcel așa. Iar totul s-a intensificat când i-am transmis că vreau să renunțăm la Branki. Am fost refuzat pe loc. Pentru mine a fost clar că Marcel cu Branki controlează echipa și sunt mai apropiați decât ar trebui. Marea majoritate a fetelor aveau acest trac asupra lor să nu poată ieși în evidență sau să joace liber datorită faptului că Branki sau Marcel le-ar fi tăiat elanul. Ea trebuie să fie fața echipei, a rămas și până în prezent, și este evident că ei sunt mai mult decât se poate vedea din afară. Nu pot să vă spun numele, dar o sursă foarte credibilă mi-a confirmat că Marcel făcea sex cu Branki și Adela. Am salvat conversațiile”.

  De remarcat că cele două jucătoare menționate de Nolan sunt încă în lotul Aradului, fiind de fapt veteranele acestuia.

  Americanul Stacey Nolan a antrenat de două ori echipa arădeană, prima aventură, din 2011, încheindu-se cu trei trofee: campionatul, cupa și Liga Europei Centrale.

  UPDATE. Reacția președintelui Marcel Urban: „Niciodată nu am avut relații de alt tip decât cel profesional cu jucătoarele de la echipa de baschet feminin a Aradului”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.