Scandal cu spitalizare la Secusigiu chiar de… Ziua Rromilor! Primarul Cheșa, acuzat că i-a fracturat piramida nazală contracandidatului său, Grad

  de Lucian Dănilă | 7 aprilie 2019, 9:02 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Secusigiu a fost astăzi în sărbătoare. A fost Ziua Rromilor, o sărbătoare populară organizată la Sâmpetru German, cu muzică și voie bună, dar și cu mici, cu bere și alte cele. Sărbătoarea, însă, a fost stricată chiar de liderii comunei, primarul Ilie Cheșa și liderul PSD din comună, Gheorghe Grad, fiind protagoniști.

  Vorbind cu amândoi evident că nu mai înțelegem nimic, dar după scandal s-a ajuns la… spital. Gheorghe Grad, liderul PSD din Secusigiu, este în aceste momente la Secția UPU de la Spitalul Clinic Județean și, ne spune el, a suferit o fractură de piramidă nazală.

  „Am participat la acest eveniment popular în calitate de părinte. Nu am vrut să fie nimic politic, dar fiul meu care are 9 ani dansează ăn ansamblul de dansuri populare al comunei și avea o reprezentație. La acest eveniment a venit și primarul Ilie Cheșa iar când m-a văzut, s-a îndreptat spre mine, m-a întrebat ce fac acolo și m-a lovit cu capul în nas. Am vrut să sun la numărul de urgență 112, dar cei de la Poliția Rurală și de la Jandarmerie au spus că nu e nevoie pentru că sunt ei acolo. Astfel, am plecat după aproape o oră la spital pentru că nu puteam să-mi las copilul singur. Incidentul a fost văzut de zeci, poate sute de persoane”, spune din spital Gheorghe Grad.

  Ne-am văzut nevoiți să aflăm și poziția primarului în acest caz. Astfel, l-am sunat pe Ilie Cheșa, reprezentant al PNL, primarul comunei, care neagă aproape toate cele spuse de Grad.

  „Este un circ ieftin, un incident inflamat de cei de la PSD. Eu sunt o persoană credincioasă, în această perioadă țin post, nu beau, nu mănânc, atunci cum să mă duc să bat pe cineva? Au fost 300 de persoane acolo și nu cred că cineva poate spune că l-am lovit. Într-adevăr, m-am dus la el să-l întreb ce caută acolo. Mi-a spus că e în calitate de părinte. Evenimentul a fost organizat de Primărie și i-am sugerat ca după dansurile ansamblului să plece că nu vreau să stea acolo să bea și să mănânce de la mine. Nu l-am lovit pe Gheorghe Grad”, spune Ilie Cheșa.

  Noi nu putem da verdicte, chiar nu știm cine are sau nu dreptate, iar acest lucru îl vor rezolva, probabil, organele de anchetă după ce Gheorghe Grad va face o plângere, așa cum a spus. Este trist însă că astfel de evenimente au loc în anul 2019, în județul Arad. Este trist că liderii unei comune devin protagoniști într-un scandal cu violență.

  Chiar de Ziua Rromilor…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule grad esti un mincinos, nu te-a lovit nimeni. Am fost de față, de ce minți populația am fost 300 și de oameni care am văzut, vrei putere??? PSD e un gunoi și un partid de hoți și tu faci parte din acel partid. Dacă ai fost acolo în măsură de tată acolo nu trebuia să te cerți cu adversarul politic. Să te ia dracu și pe tine și partidul tău. Să vă aruncați pe mureș tot partidul de gunoaie

   --11 voturi
   +1
   -1
    • @Sabin: du-te mah sfertodoctule si invata diferenta dintre o ETNIE si o ENTITATE pentru ca ENTITATI ca tine si brava doamna Dancila au ridicat analfabetismu, prostia la rang de arta!

     Cat despre politica suntem ferm convinsi ca, comuna Secusigiu arata cum arata tocmai pentru ca e populata cu oameni “culti” ca tine care de 30 de ani permit marilor creiere din PNL sau Psd sa stearga cu voi pe jos!

     Du-te frate, ia-ti tiganii, psd-ul si pnl-ul si arunca-te de pe biserica cu ei impreuna, pentru ca noi restul, stiu ca ne-am saturat!

     Incredibil cat esti de incuiat!
     I-N-C-R-E-D-B-I-L !

     0 voturi
     +1
     -1
  2. “sa nu bea , sa nu mănânce DE LA MINE” Da’ ce pusca și centura neagra , fondurile primăriei sunt fondurile personale ale lui Cheșa? Tupeu tipic de portocaliu revopsit, importat de la Gheorghe a lui Maxilar olteanul de Brad. Vasiamar ce a ajuns județul asta ….

   +16 voturi
   +1
   -1
  3. E si discriminare pt ca tiganii aveau voie si un roman a primit un cap in gura pentru ca a vrut sa participe cu fiul lui!!va spun eu ceva ani de zile acest chesa care prin anii 90 a fost chelner la birtul romvest din str fat frumos si a batut joc de secusigiu ani de zile a pus piatra si praf pe drumurile din secusigiu ca sa faca vanzare la balastiera lui pistru care era in pdl!!se piate verifica coruptia e cat casa la secusigiu de la aceasta vinitura numita chesa care e fenit din maramures nici macar nu e localnic!!

   +11 voturi
   +1
   -1
  4. chesa e de la maramures da grad oare de unde e nu tot de acolo. am fost cu el in clasa si nu stia nici macar sa citeasca si nici tabla inmultiri si acuma are sechestru pe toata averea lui. ia loat leasingu si jeepu care la avut ca nu a fost capabil sa plateaca. acum vrea sa fie primar sa conduca comuna? el nu vede ca e vai de curul lui. asa ca nu mai vorbiti aiuria care nu stiti.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.