Satul Semlac – PARALIZAT de spărgătorii de locuințe! Poliția se laudă că a prins hoțul…

  de Special Arad | 24 martie 2015, 10:12 AM | Recomandările editorilor | Semlac | Știri Arad

  1

  Știri Arad. În ultima săptămână, pe adresa redacției, dar și telefonic, am primit mai multe reclamații de la cetățeni din Semlac, care ne spuneau că de o lună de zile încoace hoții fac legea în localitate. Se fură din case tot ce se poate fura, iar – susțineau oamenii din sat – polițiștii sunt incapabili să-i prindă. Nu i-am crezut nici noi pe aceia care susțineau că oamenii legii s-au complăcut în lene și că nu fac nimic pentru a rezolva problema și a asigura „liniștea”, așa că am verificat informațiile pentru a afla adevărul.

  Au avut loc în jur de 20 de spargeri, uneori chiar două-trei săptămânal. La finalul săptămânii trecute a fost prins autorul – în caz că e singurul… Acesta ar fi un tânăr cu vârsta între 25-30 de ani, iar la prinderea acestuia a contribuit decisiv unul dintre proprietarii de case.

  Interesant este faptul – susțin sătenii – că, în urma unei astfel de spargeri, la o casă din Semlac, proprietarul acesteia (M.I.) a decedat , în urma unui infarct suferit ca urmare a șocului și sperieturii provocate de furt.

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Camelia Tuduce Berar, a confirmat pentru Special Arad existența spargerilor, chiar dacă nu și numărul acestora. „Știm de existența acestor furturi din locuințe. Oficial, nu vă pot spune un număr. Însă, vă pot informa că săptămâna trecută a fost prins autorul acestora (dacă e singur!? – n.red.). Vă asigur însă că această problemă este în atenția Poliției, colegii mei depunând toate eforturile pentru a asigura liniștea și siguranța cetățenilor localității Semlac”, a declarat Camelia Tuduce Berar.

  În continuare, în ciuda faptului că polițiștii se laudă cu prinderea autorului furturilor, sătenii sunt circumspecți, susținând că nu se putea să existe doar un singur hoț.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.