duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Şase persoane, dintre care cinci copii, morţi într-o garsonieră

  de Special Arad | 12 ianuarie 2015, 2:24 PM | Naţional

  0

  Şase oameni au murit în oraşul Rovinari, într-o garsonieră, la parterul unui bloc, din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

  Cinci fraţi cu vârste cuprinse între un an şi şapte ani, precum şi tatăl acestora au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari, prima ipoteză fiind că decesul ar fi fost provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon provenit de la o instalaţie de încălzire improvizată.

  Luni dimineaţă, cei cinci copii şi tatăl acestora au fost găsiţi decedaţi, după ce vecinii au simţit miros de gaz şi a fost spartă uşa garsonierei.

  Primarul localităţii gorjene spune că locuinţa în care stăteau aceştia era încălzită cu o instalaţie termică improvizată, care în cursul nopţii de duminică spre luni nu ar mai fi evacuat gazele în exterior din cauza vântului puternic.

  Sursa: onlinereport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.