vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șase migranți, depistați de polițiștii de frontieră arădeni la Nădlac

  de Special Arad | 2 iunie 2021, 11:37 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat șase cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera, pe jos, în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

  Azi dimineață, în jurul orei 04.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au observat, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, șase persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor.
  În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, solicitanţi de azil în România.

  În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.