marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șase ani Speciali! Șase ani în care am #statacasă pentru voi

  de Redacția Special Arad | 7 aprilie 2020, 8:05 AM | Special | Știri Arad

  4

  Au trecut pe nesimțite și s-au făcut șase ani de când în viața noastră a apărut ceva special, iar acel ceva se numește Special Arad. Este 7 aprilie și e neobișnuit pentru noi să scriem la ceas aniversar de acasă, în vreme de coronavirus, dar parcă ceva ne sună familiar.

  Am plecat de la o idee și în timp s-a creat o familie. O familie Special Arad din care nu facem parte doar noi, cei care vă scriem, ci din această familie faceți parte voi toți care ne scrieți, voi toți care ne citiți.

  Sunt șase ani în care nu am simțit că mergem la lucru, ci mai degrabă că mergem acasă. Acest haștag #stauacasă parcă ne sună a obișnuință după ce noi am stat șase ani acasă, în birou, unul lângă altul, atenți la tot ce se întâmplă lângă noi și în jurul nostru. Sunt șase ani în care am alergat împreună, în care am redactat împreună, în care v-am simțit împreună cu noi.

  Noi nu ne-am propus să schimbăm lumea, dar mereu am scris cu gândul de a avea grijă ca lumea noastră să devină mai bună. Am scris de toate în acești șase ani, am scris cu mult drag despre oamenii din viața noastră care ne fac mândri că suntem arădeni, că suntem români, că suntem contemporani cu ei, dar am scris și cu o anumită revoltă lăuntrică despre cei care au încercat să spargă limitele legii. Am scris despre copii minunați și despre sportivi talentați, am scris despre evenimente care ne-au pigmentat traiul zilnic, am scris despre tot ceea ce era de scris, dar mai avem sute, mii de povești pentru voi toți, pentru familia Special.

  Acum, de acasă, vă promitem că noi #stămacasă și în următorii ani pentru voi și vom rămâne acasă tocmai pentru a ne proteja și a vă proteja de răspândirea oricărui virus care ar putea infecta mediul în care ne ducem veacul.

  La mulți ani, nouă și, totodată, la mulți ani, vouă, celor care ne-ați primit cu brațele și mintea deschisă în acești șase ani de Special Arad!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La mulți ani, Special Arad! Dacă ați rezistat (de) atunci – veți rezista și (de) acum! Toți sunteți speciali, oameni care au ajuns cu adevărat , prin munca , efortul și scrisul vostru neobedient – în inima noastră! Multă sănătate și putere de muncă, la multe articole neinfectate politic!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.