Șase absenți la a treia probă scrisă de la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a

  de Special Arad | 17 June 2022, 2:48 PM | Educaţie

  0

  Inspectoratului Școlar Județean Arad: Astăzi, 17 iunie, s-a desfășurat a treia probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba maternă) – sesiunea 2022, doar pentru elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

  Au fost prezenți 176 candidați. Nu s-au prezentat la examen 6 candidați. Nu a fost eliminat nici un candidat pentru fraudă.

  Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limbă maternă vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

  Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

  Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

  Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.