duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sărbătoare la tabăra mobilă de la Siret. Arina a împlinit 7 ani…

  de Andreea Daniela B. | 4 martie 2022, 10:06 AM | Naţional | Recomandările editorilor | Undeva

  0

  (foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne)

  Războiul le-a luat tot, casa, școala unde mergeau, prietenii și chiar o parte din familie, însă nu a reușit să le ia complet zâmbetul de pe față. Foarte mulți copii de toate vârstele au fost nevoiți să plece din locul pe care îl numeau „acasă”, iar acum își petrec zilele alături de necunoscuți care au fost obligați de împrejurări, exact ca și ei, să abandoneze tot și să plece doar cu o geantă plină cu haine. Printre aceștia se află cu Arina, o fetiță care și-a petrecut ziua de naștere într-un cort din Siret, înconjurată de pompieri, polițiști și voluntari. Micuța, cel mai probabil, nici nu mai știa exact ce zi este și dacă știa, cu siguranță nu se aștepta să primească tort, cadouri și să i se cânte. Foarte timidă, Arina a stat în fața taberei mobile și i-a privit pe toți cei care au reușit să o facă să simtă că încă este un copil care merită sărbătorit an de an, indiferent de luptele care se dau în lume.

  Au aflat că este ziua ei. Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat. Cineva a plecat să caute un tort, ceilalți au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetița care ieri a împlinit 7 ani. Când totul a fost gata, toți cei implicați s-au prezentat la cortul unde micuța se afla. Ce a urmat… imaginile vorbesc de la sine!

  La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă. Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor! Mulțumim tuturor celor implicați! Voi sunteți ROMÂNIA!”, scriu pe Facebook reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.