Șapte străzi din municipiu, curățate de asistați social și deținuți

  de Special Arad | 25 May 2021, 3:50 PM | Știri Arad

  0

  În ultimele 10 zile, sub supravegherea polițiștilor locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară, au fost salubrizate, prin muncă în folosul comunității, mai multe străzi din municipiu.

  Acestea sunt după cum urmează: str. Cometei (Grădiște), str. Ovidiu și str. Câmpurilor (zona Industrială Vest), str. Tarafului și str. Frumoasă (Sânnicolaul Mic), str. Eftimie Murgu (Pârneava), respectiv str. Ilarion Felea.

  Mizeria a fost curățată de 10 beneficiari de venit minim garantat și 5 condamnați. Aceștia au strâns 9 tone de deșeuri din zonele stabilite de Direcția Edilitară din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

  Sacii conținând gunoiul respectiv au fost ridicat, ulterior, de operatorul de salubritate.

  Primăria are în vedere creșterea numărului de persoane care prestează această activitate, atât prin sporirea numărului de beneficiari ai venitului minim garantat incluși în acest mecanism, cât și utilizarea pe domeniul public a majorității persoanelor cărora instanța le aplică pedeapsa alternativă a muncii în folosul comunității.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.