Șapte sirieni au vrut să treacă granița ilegal, în bezna nopții, pe câmp

  de - | 29 august 2020, 3:20 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şapte persoane, cetăţeni sirieni, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

  În data de 29.08.2020, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat, la aproximativ 10 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, şapte persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  Cei şapte cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din şapte cetăţeni din Siria, şase bărbaţi și un minor. Adulții au vârste cuprinse între 20 şi 37 ani, iar minorul având vârsta de 16 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

  În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.