sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Săptămâna viitoare elevii arădeni vor avea școala altfel

  de Special Arad | 14 aprilie 2016, 3:05 PM | Educaţie

  0

  Începând de luni, 18 aprilie, elevii vor avea parte de o săptămână care îi va scoate din rutina orelor cu scris după dictare, bucurându-se de „Școala Altfel”, prin participarea la diferite ateliere, workshop-uri, concursuri, sau vizitarea unor expoziții de artă, muzee sau alte instituții locale.

  Activitățile pe care elevii le vor desfășura au fost alese în prealabil de către fiecare școală în parte, ele fiind inițial propuse de cadrele didactice, împreună cu elevii și părinții acestora. „Cele mai interesante activități au ajuns să fie dezbătute în consiliul profesoral, pe urmă în februarie au ajuns în atenția consiliului de administrație, iar în cele din urmă, au fost aprobate de Inspectoratul Școlar Județean”, ne-a spus inspectorul şcolar educativ, Mariana Tocaciu de la ISJ Arad.

  De asemenea, pentru săptămâna dedicată „Școlii altfel”, ISJ Arad a promovat ofertele diferitelor ONG-uri și instituții locale, oferte pe care școlile au putut să le includă în programul lor.

  Prezența elevilor pe durata „Școlii altfel” este obligatorie.

  Mai jos puteți consulta calendarul județean complet al activităților planificate pentru săptămâna „Școala altfel” 2016:

  CALENDARUL JUDETEAN AL ACTIVITATILOR - PROGRAM SCOALA ALTFEL - 2016-1CALENDARUL JUDETEAN AL ACTIVITATILOR - PROGRAM SCOALA ALTFEL - 2016-2CALENDARUL JUDETEAN AL ACTIVITATILOR - PROGRAM SCOALA ALTFEL - 2016-3CALENDARUL JUDETEAN AL ACTIVITATILOR - PROGRAM SCOALA ALTFEL - 2016-4CALENDARUL JUDETEAN AL ACTIVITATILOR - PROGRAM SCOALA ALTFEL - 2016-5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.