Săptămână plină pentru jandarmii arădeni. Au avut peste 400 de misiuni

  de Special Arad | 15 septembrie 2020, 1:27 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate, săptămâna trecută, în executarea a 415 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale.

  Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Pentru aceste contravenții au fost aplicate 31 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.200 lei.
  Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a trei infracțiuni constatate independent, iar pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte, au acordat sprijin la constatarea a 10 infracțiuni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.