Șantaj sexual în Arad! Felația și sexul la drumul mare costa o „căruță” de bani – atât a plătit un fraier speriat!

  Știri Arad. În această dimineață, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș au chemat la audieri și au reținut pentru 24 de ore o prostituată de 28 de ani, din Chișineu Criș. Aceasta este acuzată că după ce a întreținut relații sexuale cu un bărbat din Șimand, în vârstă de 58 de ani, a început să-l „lucreze” pe acesta și într-un alt mod, mai puțin excitant…

  Simțindu-l mai slăbuț din fire, și cunoscându-l „intim”, într-o primă fază, prostituata l-a șantajat că-l va da în vileag în fața familiei dacă nu-i va pune pe masă, cu titlu de „dar”, suma de 75.ooo de lei. Prostia prostiilor… șimăndanul s-a executat… fiindu-i frică că soția i-o „trage” în alt mod, mult mai original. Dar, probabil, și de frica amenințărilor femeii că va „arunca” asupra lui și câțiva rromi mai musculoși…

  În a doua fază, ca și cum bărbatul nu și-ar fi „tras-o singur” până atunci, ce și-a spus „prestatoarea”: dacă a mers o dată, merge și-ncă o dată! A mai cerut bărbatului din Șimand suma de 10.000 de euro. Ei, în acest moment, asta a pus capac: cam prea scump sexul! Și s-a dus omul glonț la procurori și au organizat flagrantul.

  În urma acestuia, 24 de ore, „flașneta” stă în arestul Poliției după care… vedem ce spun judecătorii, dacă îi dau mandat de 30 de zile sau o trimit din nou la „produs” că, nah, are nevoie de avocați… și ăștia costă!

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.