marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samuel Caba anunță înființarea unei platforme civice dedicată Aradului

  de Special Arad | 27 februarie 2017, 1:41 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Fostul candidat la Primăria municipiului Arad, Samuel Caba, a anunțat că intenționează să lanseze o platformă a cărui scop este crearea unei „baze de date” pentru reactivarea simțului civic și a încrederii arădenilor în politică. Altfel spus, o platformă în care cei care își doresc pentru Arad un real progres să aibă un mediu în care să se exprime.

  „Am convingerea că în Arad sunt foarte mulți oameni de calitate care doresc o reală emancipare a Aradului și a României , oameni pe care-i aștept alături de mine să construim această platformă civică (e-mail: [email protected]).Ca principii fundamentale ale platformei amintesc la general: respectarea drepturilor și libertăților cetățeanului. Acesta e esențialul. În fond ce e democrația dacă nu vocea poporului? Întreb și eu așa… ce voce se aude azi la Arad și dacă o ascultă cineva?! Mai apoi, platforma va avea un obiectiv categoric: îmbunătățirea vieții (materială și spirituală) din Arad”, a spus Samuel Caba.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.