Samsung SSD T5 de 500 GB și 1TB, stocare externă portabilă

  de Special Arad | 28 iulie 2019, 7:37 AM | IT

  0

  (foto: Samsung Global Newsroom)

  Telefoanele mobile de astăzi au o capacitate de stocare la care nici nu visam în urmă cu cinci sau mai mulți ani. Dar și așa, la fel ca în cazul bateriei, aceasta nu este niciodată suficientă. Mai ales când călătorim, suntem în vacanță sau cu orice altă ocazie când avem nevoie de mult spațiu pentru fotografii sau înregistrări video.

  Memoria externă Samsung SSD T5 ( SSD solid-state drive) este oferită de Samsung în două capacități de stocare. Una cu o capacitate de stocare de 500 GB și una cu o capacitate de 1TB. Memoria externă Samsung SSD T5 este disponibilă în culorile Red Metallic și Rose Gold.

  Modelul Samsung SSD 5T cu o capacitate de 500 GB este de dimensiunile unei cărți de vizită de dimensiuni medii, acesta măsoară 74 x 57,3 x 10,5 mm. Este, de asemenea, extrem de ușoară, are o greutate de doar 51 de grame. Samsung SSD T5 de 500 GB oferă un spațiu de stocare pentru peste 60.000 de fotografii! Cu o viteză de transfer de până la 540 MB / s, memoria externă Samsung SSD T5 este de 4,9 ori mai rapidă decât hard-urile externe tradiționale. Este compatibilă USB 2.1 Gen 2, puteți astfel conecta SSD 5T la o gamă largă de dispozitive, de la un PC la un smartphone Samsung sau orice alt model de smartphone sau tabletă. Are un nivel ridicat de securitate, puteți să vă mențineți datele personale și private protejate printr-o parolă. Memoria externă Samsung SSD este livrată cu un cablu USB-C. În cele din urmă, Samsung SSD T5 are o garanție de 3 ani de la producător.

  Nu trebuie să uităm că sunt telefoane pe piață cu stocare de 512 GB, cum ar fi Samsung Galaxy Note 9 sau Samsung Galaxy S10+ memorie care cu un MicroSD, poate fi extinsă până la 1TB. Totuși acestea sunt mai scumpe și nu sunt accesibile pentru toată lumea. În general toate telefoanele Samsung au o capacitate de stocare mare.

  Cu Samsung SSD T5 în Rose Gold și Metallic Red, completăm gama de produse existente. Am creat astfel o mai mare diversitate pentru gustul fiecărui utilizator„. A spus Susanne Hoffmann, șeful Product Marketing Storage la Samsung Electronics GmbH, conform site-ului francez PhonAndroid.

  Deci, pentru o călătorie sau o altă ocazie când aveți nevoie de un spațiu de stocare mai mare, Samsung SSD 5T este foarte util. Este ușor, în culori atractive, foarte portabil, poate fi ușor pus în geantă, poșetă sau în buzunar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.