sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+, lansate oficial

  de Special Arad | 10 august 2019, 1:13 PM | IT

  0

  (foto: Samsung Global Newsroom)

  Samsung a lansat oficial Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Este pentru prima dată când Samsung lansează un telefon din seria Galaxy Note în două dimensiuni. Ambele modele au margini extrem de înguste, afișaje foarte puternice, camere de înaltă performanță, precum și alte componente hardware de ultimă generație.

  Vizual designul este simplu și elegant. Ecranele au fiecare o diagonală de 6,3 inch (16 cm) și 6,8 inch (17,27 cm). Diagonala ecranului la Galaxy Note 10 este doar puțin mai mică decât la Samsung Galaxy Note 9, în timp ce le Galaxy Note 10+ este cu ceva mai mare. Ambele afișaje sunt „Infinity-O”, deci au o gaură centrală în mijloc în partea superioară, unde se află o cameră frontală de 10 MP.
  Printre noutățile ce ies în evidență sunt camerele foto, conform site-ului german WinFuture. Modelele Galaxy Note vin cu trei sau patru camere la spate. Atât Samsung Galaxy Note 10, cât și Note 10+ au o camere cu deschidere variabilă de 12 MP F/1,5 – F/2,4 și sunt capabile astfel să facă fotografii nu numai cu o deschidere variabilă în funcție de lumină, dar datorită stabilizatorilor de imagine fotografiile sunt mult mai bune. La Note 10+, Samsung include, de asemenea, un senzor ToF (timp de zbor).
  Galaxy Note 10 integrează capabilitățile AR și 3D. O cameră Ultra Wide, deschide un mediu cu totul nou pentru creatori. Cu AR Doodle, utilizați S Pen pentru a personaliza fotografii cu desene dinamice, efecte și animații care urmăresc imaginea. Cu 3D Scanner camera lui Note 10+ DepthVision poate face o scanare a unui obiect și o poate transforma instantaneu într-o redare 3D mobilă. Există, de asemenea, efecte noi și mai mult control asupra înregistrării video.
  Galaxy Note 10 aduce o capacitate nouă și puternică pentru stiloul S Pen, reproiectat. Acum, utilizatorii pot scrie notele, pot converti instantaneu scrisul lor de mână în text digital în Samsung Notes și le pot exporta într-o varietate de formate diferite, inclusiv Microsoft Word.
  Inima smartphone-ului este un procesor Samsung Exynos 9825 sau Snapdragon 855 pentru unele piețe internaționale. Galaxy Note10+ este singurul dintre cele două modele echipate cu slot MicroSD hibrid. La Galaxy Note 10 nu este, prin urmare, posibilă extinderea memoriei.
  Cu Note 10 și Note 10+ Samsung Desktop eXperience (DeX) oferă acum opțiunea de a conecta pur și simplu smartphone-ul direct la un PC sau Mac pentru a putea folosi „aplicații compatibile” pe un ecran mare. Samsung facilitează, de asemenea, copierea directă a fișierelor între telefon și PC prin drag-n-drop.
  Încărcare ultra-rapidă prin cablu și wireless. Dacă utilizați Galaxy Note 10 în stilul unui utilizator de putere, beneficiați de baterii mai mari. În timp ce bateria pe Note 10 are 3.500 mAh, aceasta crește în Note 10+ până la 4.300 mAh. Cu doar 30 de minute de încărcare, Galaxy Note 10+ durează pe tot parcursul zilei. Are o capacitate de încărcare cu fir de până la 45W. Wireless PowerShare este pe seria Note 10. Utilizatorii își pot reîncărca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt dispozitiv compatibil Qi cu Galaxy Note 10.
  Dacă sunteți interesați de Galaxy Note 10 și Note 10+, puteți alege între culorile Aura Glow (Argintiu), Aura Black (Negru) și Aura White (Alb). În timp ce Note 10 este oferit cu 8 GB RAM și 256 GB memorie fixă ​​la un preț de 949 de euro, Galaxy Note 10+ are 12 GB RAM și între 256 sau 512 GB versiuni de stocare, pentru un preț de 1.099 sau 1.199 euro. Samsung Galaxy Note 10+ 5G, cu 256 GB costă 1.199 euro. Precomenzile au început deja iar livrările vor începe la 23 august.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.